Кращі ресторани, щоб спробувати котлету по-київськи

Кращі ресторани, щоб спробувати котлету по-київськи

У Києві легко знайти їдальню, в якій подається котлета по-київськи. Проте, приготування ніжного курячого філе зі шматочком масла всередині вимагає професійних навичок, щоб створити неймовірний і неповторний смак цього відомого делікатесу. Ось підбірка кращих місць, щоб спробувати цю страву, коли ви знаходитесь в столиці України.

CHICKEN KYIV

Головною стравою, яка представляє сучасну українську кухню, безсумнівно, є куряча котлета по-київськи. Вона стала популярною в багатьох ресторанах Лондона і Нью-Йорка. Ресторан Chicken Kyiv розташований на затишній площі в центрі міста й оформлений в стилі модерн: люстра, вітражі, панно, глибокі зелені кольори, лаконічні меблі, лаковані поверхні. На додаток до інших популярних місцевих блюд, він пропонує смачну котлету, приготовлену відповідно до класичного рецепта.

кафе CHICKEN KYIV київ

SHO

Sho відкрився навесні 2018 року і швидко став улюбленим місцем для місцевих жителів і гостей столиці. Власники стверджують, що це найбільший ресторан, в якому подають страви української кухні. Тут ви можете знайти борщ і вареники, деруни й, звичайно ж, котлету по-київськи, яку подають з картопляним пюре і цибулею.

кафе SHO київ

KANAPA

Розташована на Андріївському узвозі, одній з найвідоміших вулиць Києва, «Канапа» прекрасно зображає історичне і творче значення району, пропонуючи сучасне переосмислення традиційних східноєвропейських страв. Таким чином, котлета по-київськи з соусом з яєць і сиру ідеально підходить для сніданку, обіду і вечері. Сам ресторан нагадує літературні салони XIX століття: ваш прийом їжі може супроводжуватися камерною музикою або читанням, а всі твори мистецтва на стінах продаються.

кафе KANAPA київ

РЕБРА І КОТЛЕТИ

Гастробар «Ребра і Котлети», розташований в старому районі Подолу, є ще одним місцем, де можна спробувати котлету по-київськи. Заклад славиться різноманітними варіантами цієї страви: класична начинка з маслом і кропом, незвичайна комбінація зі шпинатом і навіть з лососем і водоростями норі. Не випадково «Ребра і Котлети» — один з тих гастрозакладів, який дивує відвідувачів унікальними смаками своїх страв.

кафе РЕБРА І КОТЛЕТИ київ

ПУЗАТА ХАТА

«Пузата Хата» — мережа ресторанів домашньої кухні. Практично в кожному районі Києва ви знайдете цей заклад. Ресторан пропонує традиційні українські страви, такі як борщ і сало. Це саме те місце, де ви можете смачно поїсти та витратити вдвічі менше, ніж в будь-якому іншому закладі.

кафе ПУЗАТА ХАТА київ

ОСТАННЯ БАРИКАДА

«Остання Барикада» — унікальне місце в Києві, яке нагадує львівський ресторан «Криївка». У меню представлена ​​сучасна українська кухня, а в барі пропонуються тільки українські алкогольні напої. Тут ви можете спробувати вареники, місцеве віскі та мармурове м’ясо, а також котлету по-київськи, приготовану з ніжної домашньої птиці. Крім того, вечорами ви зможете послухати живу музику у виконанні місцевих груп.

кафе ОСТАННЯ БАРИКАДА київ

ПЕРВАК

«Первак» — ресторан у центрі Києва з автентичним українським інтер’єром. Вісім кімнат на двох рівнях вирізняються продуманим дизайном, а меню поєднує в собі українські, єврейські та європейські кулінарні традиції. Серед фірмових страв — борщ з салом і пампушками. А котлету по-київськи тут подають з пюре.

кафе ПЕРВАК київ

About the author

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *